Firmalara Özel Üretimde Farkı Keşfedin

İş birlikçimiz gıda takviye markaları için gerçekleştirdiğimiz firmalara özel üretim çözümlerimiz uzun vadeli ve satış odaklı başarı sağlıyor.

Referanslarımıza Göz Atın

Firmalarınızın Gıda Onay Süreci İçin Güvenli Danışmanlık

T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı takviye edici gıda onay prosedürü dosyalarının hazırlanmasında profesyonel danışmanlık hizmetimizden faydalanın.

100’e Yakın Firmaya Danışmanlık Yaptık

Destek Alın

Onay
Üretim
Paketleme

Hem Doğasever Hem Doğanın İçinden Ürünler

Başarılı ‘detox’ otellerine doğal gıda takviyesi ürünlerimizle hizmet veriyoruz, sağlıklı yaşamı üretimimizle destekliyoruz.

DÜAG Doğal Ürünler Araştırma Geliştirme

Ağustos 2006 tarihinde İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Gülbahçe Kampüsü’nde kurulduğumuz günden beri yüksek kalitede firmalara özel üretim anlayışımızla iş birlikleri gerçekleştiriyoruz.

Misyonumuz

Bitkisel kaynaklı gıda takviyesi ürünlerimizi global ölçekli kalitedeki anlayışımızla pazarda güçlü yer edinmek isteyen müşterilerimize sunuyoruz.

Vizyonumuz

Doğa dostu ve yenilikçi anlayışımızı yansıttığımız firmalara özel üretim sürecimizin temelini, bitkisel kaynaklı gıda takviyesinde ekonomik çözümler.

Devamı...

SÜREÇLER

ONAY

Firmanız için T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı takviye edici gıda onay prosedürü dosyalarının hazırlanması konusunda profesyonel, hızlı ve ihtiyaçlarınıza tam karşılık veren danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

ÜRETİM

İhtiyaçlara özel üretimde sektör öncüsü firmalardan biri olarak uygun maliyetlerde besin takviyelerimiz global değerlere maddi ve manevi katkıda bulunuyor.

PAKETLEME

Üretimimizle birlikte paketleme çözümlerimizde profesyonel ve deneyimli ekibimiz iş birlikçi firmalarımızın gelişmesine uygun maliyetlerle yardımcı olmak için var.

ÜRETİM

Bize Ulaşın

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için bizi arayın.


Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.

Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Yetkililerimiz En Kısa Sürede Sizinle İletişime Geçeceklerdir.

Bir Hata Oluştu!