Hakkımızda

FİRMALARA ÖZEL GIDA TAKVİYESİ ÜRETİMİNDE DÜAG İLE ÇALIŞIN

Ağustos 2006 tarihinde İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Gülbahçe Kampüsü’nde kurulduğumuz günden beri yüksek kalitede firmalara özel üretim anlayışımızla iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. Deneyimimizin bize sağladığı profesyonelliğimiz başarılarımızın günden güne artmasına neden olurken, gelecekte yapacağımız yeni yatırımlar için gücümüze güç katıyor.

Gıda takviyesi ürünlerimizin tüm üretim süreçlerinde iş birlikçilerimiz için ekonomik ve hızlı çözümler sunmayı ön planda tutuyoruz. Uzman kadromuzla firmanıza özel üretimdeki ticaret alanında etkin çözümlerimizi iş birlikçilerimize sunuyoruz. Firmanızı pazarda lider konumuna getirmek üzere çalışıyoruz. İş birlikçilerimizin a’dan z’ye oluşturduğumuz ürünlerle pazarlama süreçlerinde başarıya ulaşmaları firma politikamızın sırlarından biri. DÜAG olarak bize özgü yöntemlerle paketleme, sıvı dolum, toz dolum, tablet pres ve kapsül dolum alanlarında firmalara özel sunduğumuz çözümlerimizle fark üretiyoruz.

T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından onaylı gıda takviyesi ürünlerimiz sayesinde iş birlikçilerimizin global standartlarla pazarda yer bulmasını kolaylaştırıyoruz. DÜAG çalışma prensiplerinde bulunan iş birlikçilerimize sağladığımız faydalar, sektörümüz için fark üretmekte ve ülkemizde müşterilere olduğu kadar doğaya da saygılı yeni bir üretim kültürü oluşturmaktadır.

Profesyonellikle yönettiğimiz tüm bu süreçlerin yanı sıra T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın takviye edici gıda onaylama sürecinde müşterilerimize danışmanlık hizmetleri sunmaktayız. Tarım ve ticaret alanında yeni ürün formülasyonları yapıyor, girişimcilik desteğimizle ülkemizin gelişmesine yönelik katma değerler üretiyoruz. Paketleme, sıvı dolum, toz dolum, tablet pres ve kapsül dolum alanlarında atılımcı, farklı ve çağı aşan teknolojilerimizle iş ortaklığı kurduğumuz firmaları ileriye taşıyoruz.

İzmir Bornova’da bulunan 600 m²’lik tesisimizde global standartlardaki üretimimizi en son teknolojideki makinelerimiz ve firmalara özel üretim ticaretinde çağı aşan çözümlerimizle sürdürmeye devam etmekteyiz.

Misyon

Gıda takviyesi ürünlerimizi global ölçekli kalitedeki anlayışımızla pazarda güçlü yer edinmek isteyen müşterilerimize sunuyoruz. Kurduğumuz profesyonel iş birlikleri sayesinde kusursuz hizmet ve üretimi bir araya getiriyoruz. Üretimimizi müşterilerimizi ön plana çıkaracak farklı kullanım alanları için başarıyla gerçekleştiriyoruz.

Vizyon

Doğa dostu ve yenilikçi anlayışımızı yansıttığımız firmalara özel üretim sürecimizin temelini, gıda takviyesinde ekonomik çözümler, inovatif atılımlar ve katma değer üretmek olarak belirledik. Bu felsefe doğrultusunda teknolojik yatırımlar yapıyor, ülke ve dünyaya değer katarken müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerine tam karşılık veriyoruz.


Sertifikalar


Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.

Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Yetkililerimiz En Kısa Sürede Sizinle İletişime Geçeceklerdir.

Bir Hata Oluştu!